Waar naartoe voor de leukste après ski?

Waar naartoe voor de leukste après ski?

Elk jaar verschijnen er weer lijstjes van skibestemmingen waar je het best kunt feest vieren na een dagje skiën. Een ding is zeker, de grootste feestvierders gaan naar Oostenrijk.

Als je het eenmaal een keer hebt gedaan, wil je niet meer anders. Lekker de hele dag buiten zijn, de unieke sfeer, supersportief bezig zijn en de gezelligheid natuurlijk. Dat is wintersport! De snelheid op de piste geeft je een enorme dosis adrenaline. En elke dag behaal je nieuwe successen op de piste. Met een voldaan gevoel zoek je daarna de gezelligheid op van de après-ski.

Het ene land is het ander niet en ook tussen de skidorpen zitten grote verschillen qua gezelligheid. De een gaat voor de mooiste afdalingen en lekker vroeg onder de wol. De ander wil juist sfeer en gezelligheid, een wintersportplaats waar het iedere dag feest is. Bij vakantiesite Zoover staat al jaren lang Ischgl op de eerste plaats, maar in weer een andere top 10 staat Gerlos op nr. 1. In elk geval worden de dorpen omschreven als echte feestdorpen met overal gezelligheid en toptenten.

Als je naar een van onderstaande skidorpen gaat, weet je zeker dat het qua feest wel goed zit!

Gerlos – Oostenrijk

apresski mayrhofenIschl – Oostenrijk

Mayrhofen – Oostenrijk

Sankt Anton am Arlberg – Oostenrijk

Kirchberg in Tirol – Oostenrijk

Sölden – Oostenrijk

Saalbach-Hiterglemm – Oostenrijk

Westendorf – Oostenrijk

Val Thorens – Frankrijk

Val d’Isère – Frankrijk

 

 

Share This

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *