Voordelig naar tropisch Bali

Voordelig naar tropisch Bali

Reisbureau Corendon start, in samenwerking met Qatar Airways en KLM, met het aanbieden van superscherp geprijsde vakanties naar Bali. Vanaf november 2015 is het mogelijk om dagelijks naar dit Indonesische vakantie-eiland te vliegen.

Een tiendaagse vakantie inclusief retourvlucht, transfers en 3-sterrenaccommodatie kan al geboekt worden vanaf € 799 per persoon en een week in een 4-sterrenhotel kan al vanaf € 899. Belangrijkste partner voor de vluchten naar Bali is Qatar Airways, onlangs door het toonaangevende onderzoeksbureau Skytrax uitgeroepen tot beste airline ter wereld.

Aantrekkelijke bestemmingen
Corendon biedt niet alleen een ruim aanbod aan hotels in Sanur, van oudsher de bekendste badplaats voor Nederlanders op Bali. Aan de andere kant van de zuidkust heeft Seminyak zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een zeer aantrekkelijk resort met moderne, hippe hotels, een breed aanbod aan trendy winkels en een gevarieerd uitgaansleven. Ook in Seminyak is volop keuze die aantrekkelijk is geprijsd.

Vliegen met Qatar of KLM
Qatar voert de dagelijkse vluchten naar Bali uit met de hypermoderne Boeing 787 Dreamliner. Op heen- en terugvlucht stap je over op de gloednieuwe luchthaven van Doha. De totale vluchtduur bedraagt ongeveer 19 uur. Vakantiegangers die liever zonder overstap met KLM vliegen, kunnen ook bij Corendon terecht. Op maandag en vrijdag vliegt KLM vakantiegangers in ongeveer 16 uur met een korte tankstop in Singapore naar Bali. KLM voert de vluchten uit met de nieuwe Boeing 777-300 met een zeer comfortabel economy-class product.

Curaçao
Bali is niet de eerste verre vakantiebestemming. Twee jaar geleden startte het reisbureau met het aanbieden van vakanties naar Curaçao in samenwerking met KLM. Onlangs werd die samenwerking verlengd tot en met 2017 en vliegt Corendon vijf keer per week met KLM naar Curaçao. Steven van der Heijden, CEO van Corendon: “Bali staat hoog op het verlanglijstje van veel vakantieliefhebbers en dat is volkomen terecht. Ik kom al ruim twintig jaar regelmatig op Bali en ken geen andere vakantiebestemming die zo compleet is. Een fantastisch klimaat, een uiterst gevarieerd aanbod aan bijzondere hotels, een unieke cultuur, prachtige stranden en nu dus ook met Corendon een geweldige prijs- kwaliteitverhouding. Geen enkele reden om een reis naar Bali nog langer uit te stellen!”

Je kunt een reis naar Bali nu al boeken. De komende weken worden steeds nieuwe hotels aan het aanbod toegevoegd. Kijk op corendon.nl/indonesie/bali

Share This

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *