Rondreis Indonesië met kinderen

Rondreis Indonesië met kinderen

Dat het maken van verre reizen tot het verleden behoort zodra er kinderen zijn, is allang achterhaald. Sterker nog: het maken van rondreizen met kinderen wordt de afgelopen jaren steeds populairder! Vooral een rondreis Indonesië is erg in trek.

Steeds vaker besluiten ouders een rondreis te boeken naar een land buiten Europa. Er zijn meerdere landen die uitermate geschikt zijn om met kinderen naartoe te gaan. Bijvoorbeeld Thailand, Australië, Nieuw-Zeeland, Maleisië, Egypte, Marokko, Verenigde Staten, Indonesië en dan vooral Bali.

Verbeterde omstandigheden
Een rondreis Indonesië is de laatste paar jaar erg in trek bij Nederlandse gezinnen. Dit is mede te danken aan de verbeterde infrastructuur, de verbeterde medische voorzieningen en de kindvriendelijke en behulpzame aard van de bevolking die een rondreis tot een onvergetelijke ervaring maken. Je vindt hier de meest indrukwekkende bezienswaardigheden die je kunt bezoeken en gecombineerd met een aantal dagen aan een van de heerlijke parelwitte stranden maken dit een bijzonder aantrekkelijke vakantie voor het hele gezin.

Twee eilanden
Indonesië is een enorm groot land en daarom kiezen de meeste mensen voor een combinatie van verschillende eilanden. Zo is de combinatie Java en Bali erg in trek, maar ook Sumatra en Lombok worden steeds populairder. Tijdens het rondreizen kun je en moet je natuurlijk ook kindvriendelijke activiteiten ondernemen, dieren en planten ontdekken en genieten van prachtige vergezichten.

Reisbureaus
Diverse reisbureaus hebben programma’s samengesteld waarbij zowel de kinderen als de ouders zich geen moment hoeven te vervelen en er een goede balans is tussen rondreizen en rusten. Kijk maar eens naar deze reizen:

Fotocredits: clubmed.nl

Share This

1 comment

  1. Francien

    Wij hebben deze reis naar Indonesië vorig jaar ook gemaakt met onze kinderen van 9 en 11. We hebben een fantastische tijd gehad en ook de kinderen hebben genoten ondanks de af en toe erg hoge temperaturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *