Met de kinderen naar Mallorca

Met de kinderen naar Mallorca

Ga je in de meivakantie of komende zomer met de kinderen naar Mallorca? Goede keuze, want er is hier ook voldoende vertier voor de kleintjes.

Als je met (jonge) kinderen op vakantie gaat, dan is het leuk voor ze als er ook specifiek voor hen iets te doen is. Op Mallorca kan dat zeker!

Wildwaterglijden in Aqualand El Arenal
In dit waterpark zijn zeker 17 attracties. Zo kom je bijvoorbeeld in een draaikolk terecht als je van de Anaconda-glijbaan gaat, waarna je in het zwembad wordt gelanceerd. Er zijn diverse raftingbanen en klimattracties. Even bijkomen doe je in de jacuzzi.

•  Als een slingeraap door het Jungle Parc
Dit avonturenterrein bestaat uit een bosachtig gebied met hangbruggen en je kunt van de ene naar de andere boom slingeren, net als Tarzan. Met een helm op en een klimgordel aan kun je hier je gekste capriolen uithalen. Er zijn circuits voor kinderen als voor volwassenen.

Zwemmen in de baai van Port d’Alcúdia
Deze uitgebreide baai heeft de langste stranden van het eiland en is ideaal met kleine kinderen. Hier loopt het water heel langzaam af van ondiep naar dieper.

Vissen kijken in het Aquarium van Palma
Dit aquarium, in de hoofdstad van het eiland, is een van de grootste aquaria van Europa. Hier vind je ruim 700 verschillende diersoorten en prachtige waterplanten. Ideaal om te doen als je even wilt ontsnappen aan de zon of als er een buitje valt. Ook leuk om te doen als je geen kinderen bij je hebt!

Speeltuin in het Parc de les Estaciones
Grenzend aan het treinstation van Palma de Mallorca ligt een park waar je kunt wandelen en picknicken. Halverwege het park is een speeltuin met klimattributen en fonteintjes. Aan het begin van het park ligt ook nog  een kleiner speeltuintje.

100_-Mallorca-LRWil je nog meer weten over dit schitterende eiland? In de nieuwe reisgids 100% Mallorca vind je nog veel meer handige tips, inclusief kaarten en een app voor  je smartphone.

Kijk voor meer informatie op www.100procenttravel.nl.

Fotocredits: www.jungleparc.es

Share This

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *