Kom in wintersportsfeer tijdens de Nationale Wintersportdag

Kom in wintersportsfeer tijdens de Nationale Wintersportdag

Op zaterdag 17 oktober vindt de eerste Nationale Wintersportdag plaats. Het evenement is op het Scheveningse strand dat wordt omgetoverd tot een sfeervol winterparadijs.

Tijdens de Nationale Wintersportdag staan tal van ski- en reisorganisaties, de Nederlandse Ski Vereniging en verkeersbureaus klaar om de skiër en snowboarder informatie te geven over de wintersport van het komende seizoen. Heb je nog nooit geskied of ben je nooit naar de bergen in de winter geweest, dan kun je hier uitstekend terecht.

Activiteiten
Op het ’winterse’ strand worden tal van activiteiten georganiseerd. Zo is er de Skischoen Race, waar in drie categorieën – mannen, vrouwen en kinderen – je op skischoenen moet rennen om een achtdaagse wintersportreis te kunnen winnen. Daarnaast creëert Snowworld een Skifunpark waar kinderen hun vaardigheden kunnen testen en houdt De Skihut twee keer een modeshow op de catwalk met topmodellen en de allernieuwste kleding van bekende merken voor het aankomende seizoen. Logo_wintersportdag_2015_rgb_340x250px

Skidorp
Uiteraard kun je ook voor handige tips en trucs terecht op de Nationale Wintersportdag, want er worden  diverse workshops gehouden, bijvoorbeeld over het waxen van je snowboard of ski’s. Om de sfeer van de skigebieden helemaal naar Scheveningen te brengen wordt er een skidorp gebouwd met houten huisjes, waar verschillende organisaties paraat staan om hun wintersportkennis met bezoekers te delen. Verder zal er nog een strandtent staan, die helemaal in het teken staat van Tirol. Geniet hier van een warme chocolademelk in Oostenrijkse sfeer.

Programma
11:00 uur
Start modeshows

14:00 uur
Start Skischoenrace

14:00 uur
Start après ski

17:00 uur
Après ski-moodbeach

Fotocredits: snowchamps.nl

Share This

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *