In vakantiestemming komen op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

In vakantiestemming komen op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Hoewel de zomervakantie nog wel even op zich laat wachten, kunnen we ons in elk geval vast gaan verheugen. De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is in volle gang en duurt nog t/m 11 oktober.

‘La Douce France’ is het thema van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Meteen als je binnenkomt waan je je in het populairste vakantieland van de Nederlander: Frankrijk. Een kopje koffie met tarte tatin, lekkere Franse hapjes, een wijnproeverij… een dagje Jaarbeurs lijkt wel een dagje vakantie.

Nieuwe caravans kijken, achter het stuur kruipen van een glanzend gepoetste camper of gewoon een lekker dagje genieten in kampeersfeer: het kan allemaal. De 51ste editie van het kampeerevent staat bol van de  activiteiten. Van de SelfieRoute tot het informatieve KampeerTheater, van het BuscamperPlein tot de AppSquare met handige downloads voor de slimme vakantievierder. Bovendien zijn er allerlei leuke verrassingen, zoals het paviljoen met gepimpte caravans. Ook kunnen jij en je geliefde elkaar de eeuwige liefde verklaren met de unieke hangslotjesactie aan de Pont des Arts die speciaal hiervoor is nagebouwd.

Nog meer redenen om naar de Kampeer & Caravan Jaarbeurs te komen:

– Op de Jaarbeurs ben je getuige van 187 primeurs: caravans, vouwwagens, kampeerauto’s, voortenten én handige kampeeraccessoires die nog niet eerder te zien waren in Nederland.

– Pimp My Caravan. Op het ‘pimpplein’ zie je hoe je met een paar tientjes, een naaimachine en een béétje gevoel voor styling een tweedehands caravan omtovert tot een knus kampeerparadijs-op-wielen.

– Het gebeurt regelmatig: chauffeurs die met iets te veel te veel enthousiasme hun caravan in de heg op de camping stallen. Met de mini-cursus ‘manoeuvreren’ op het binnenterrein van de Jaarbeurs leer je ongelukjes voorkomen.

– Als het even kan, nemen we ook onze fiets mee op vakantie. Toeren langs een mooi meer, een stokbroodje halen in het nabijgelegen dorpje of juist berghellingen beklimmen. Op het fietsparcours kun je de nieuwste fietsen, waaronder ook e-bikes, zelf uitproberen.

– Maak jij de allerleukste selfie op KCJ? Wie weet val je in de prijzen.

– Steeds meer Nederlanders ontdekken de buscamper. Op het BuscamperPlein kun je de verschillende buscampers met elkaar vergelijken. Ook kun je een proefritje maken. Nieuw dit jaar is het Hal(f) 12 Prijzenfestival. Dagelijks worden er om half 12, in hal 12, op het BuscamperPlein, prijzen weggegeven. Iedere dag is er een hoofdprijs: de deelnemende merken van het Buscamperplein geven elke dag een vakantie met een buscamper weg.

– Op de AppSquare worden een aantal handige, nieuwe kampeerapps gepresenteerd. De apps kun je ook zelf testen.

Meer info vind je op kampeerencaravanjaarbeurs.nl.

Fotocredits: fietsactief.nl

Share This

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *