Apps voor kampeerders

Apps voor kampeerders

Een camping vinden was nog nooit zo gemakkelijk. Thuis op de bank met de tablet op schoot of onderweg op de smartphone. Zonder dat je een internetverbinding nodig hebt.

Deze handige apps voor kampeerders zijn geschikt voor smartphone of tablet. Voor sommige betaal je een klein bedrag. Aan jou de keuze of je het dat waard vindt.

ACSI-Eurocampings: bij deze app betaal je een bedrag voor een jaar voor een bepaald gebied waarin je zoekt. Spanje, Portugal en Andorra behoren bijvoorbeeld tot een landenpakket waarin je 550 campings kunt zoeken.

ANWB-campingapp: 8.000 campings verdeeld over 26 landen. Zoeken in Nederland, België en Luxemburg is gratis. Voor overige landen betaal je 0,99 eurocent. Heb je een camping gevonden, dan is er ook een routebeschrijving beschikbaar.

Alan Rogers Campingapp: Al sinds 1968 expert in goede campings. Je kunt zoeken op gebied, soort camping en soort vakantie.

iWomoSet: een app om je camper of vouwwagen waterpas te zetten. Hoe handig is dat!

Natuurkampeerterreinenapp: een app met alle natuurkampeerterreinen in Nederland, ook wel bekend als Het groene boekje. Heel handig voor rondtrekkende wandelaars en fietsers.

Campercontactapp: deze app is onmisbaar voor camperbezitters. Je kunt 18.000 campings vinden in 38 Europese landen. Met gedetailleerde informatie over de camping en over de plaatsen.

Primagazzapp: sta je te koken op je campingpitjes is opeens je gasfles leeg. Met deze app check je hoeveel gas er nog in de fles zit. Je tikt met een lepel tegen de tank en de app herkent aan het geluid hoe vol of leeg de gasfles is. Ook heeft de app een radiofunctie en recepten en filmpjes over barbecuen.

 

 

Share This

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *