6 vakantie-bespaartips

6 vakantie-bespaartips

Iedereen die in het hoogseizoen met vakantie gaat, zal zijn reis nu wel geboekt hebben. Maar wie dat nog niet heeft gedaan kan nog mooi even meeprofiteren van deze vakantie-bespaartips.

1. De grootste besparing zit in het boeken van een pakketdeal, dus vlucht met hotel of appartement. Dat kan wel een voordeel van 200 euro opleveren.

2. Reis met OV naar de luchthaven of laat iemand je wegbrengen en ophalen. Het is vaak erg duur om op een vliegveld je auto te parkeren. Ga je toch met de auto, check dan van tevoren of je een aantrekkelijke parkeerdeal kunt krijgen.

3. Let goed op de extra’s die in de pakketdeal zitten. Als je ter plekke nog apart voor wifi moet betalen en je verwacht dat je full pension hebt, terwijl maaltijden zijn uitgesloten, levert dat flink veel meerkosten op.

4. Kijk voordat je boekt hoeveel eten en drinken kost op de plaats van bestemming. Daar kun je flink op besparen, aangezien je toch regelmatig een terrasje pakt om te eten en drinken.

5. Is er een maaltijd bij je vlucht inbegrepen? Zo niet, neem dan zelf wat te eten mee. Op het vliegveld betaal je extreem hoge prijzen voor een maaltijd.

6. Kijk of de toeristenbelasting bij de prijs van een accommodatie is inbegrepen. Bij een langer verblijf kan dat namelijk behoorlijk oplopen en het is niet fijn als je die rekening vlak voor vertrek gepresenteerd krijgt.

Share This

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *